Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727413885

Liga 727413885 Información oficial sobre el partido 727413885 en Hattrick

23.03.2024 18:30:00

Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido 2 - 1 UD Mimega Alineación oficial del equipo 'UD Mimega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido 2 - 0 UD Mimega Alineación oficial del equipo 'UD Mimega' en el partido
Tiene un resultado normal 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atak of da Bal-Hedz

Goles Goles

  • 112 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Valpas Rannanjärvi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 78.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Joni Väliahdet arribés a peus de Filip Savović, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bal-Hedz el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Bal-Hedz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Emrullah Tarhan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Vojko Antišin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bal-Hedz van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vojko Antišin va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tunç Polatkan després que el jugador de Bal-Hedz li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Yoshiyahu Gorlitzky de Bal-Hedz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

UD Mimega

Goles Goles

  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en John Moratti que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Mimega.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Claude Rapicault que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Assaf Fichman quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.