Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727413876

Liga 727413876 Información oficial sobre el partido 727413876 en Hattrick

09.03.2024 18:30:00

Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido 4 - 1 Futbol'nyj Klub Forza Ucraina Alineación oficial del equipo 'Futbol'nyj Klub Forza Ucraina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido 8 - 0 Futbol'nyj Klub Forza Ucraina Alineación oficial del equipo 'Futbol'nyj Klub Forza Ucraina' en el partido
Es un cenizo 8.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atak of da Bal-Hedz

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 del partit, el jugador Joni Väliahdet de Bal-Hedz va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 els aficionats van embogir quan en Vojko Antišin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Bal-Hedz.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bal-Hedz a 3 - 1. Angelo Caiazza va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Vojko Antišin va augmentar l'avantatge de Bal-Hedz a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Bal-Hedz per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Vojko Antišin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Tunç Polatkan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bal-Hedz se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Bal-Hedz va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Valpas Rannanjärvi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Joni Väliahdet. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Joni Väliahdet de Bal-Hedz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tunç Polatkan de Bal-Hedz es va guanyar la targeta groga merescudament.

Futbol'nyj Klub Forza Ucraina

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Oleksii Shuga de Futbolnyj va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Petr Koryaev va entorpir al marcador d'en Oleh Yaroslavskiy per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Teodosii Vyshnevskyi de Futbolnyj amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.