Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727413874

Liga 727413874 Información oficial sobre el partido 727413874 en Hattrick

02.03.2024 18:30:00

Team Shark Attack Alineación oficial del equipo 'Team Shark Attack' en el partido 2 - 3 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Shark Attack Alineación oficial del equipo 'Team Shark Attack' en el partido 2 - 2 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,2 % 39,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Shark Attack

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Albert Luptáčik va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Filip Karadžić ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Attack es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raine Tuttavainen va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gianfranco Bardaresi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Gaudenzio Puz del Attack ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianfranco Bardaresi de Attack es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Gianfranco Bardaresi de Attack per doble groga al minut 69.

Atak of da Bal-Hedz

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Varshasb Andami va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Bal-Hedz va aconseguir el 2 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Valpas Rannanjärvi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Leen Bergvelt que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 174 Minuto 64 (Gol de penalti): Quan passaven 64 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Bal-Hedz. En Emrullah Tarhan va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tunç Polatkan de Bal-Hedz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.