Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727410188

Liga 727410188 Información oficial sobre el partido 727410188 en Hattrick

27.04.2024 18:15:00

Living Legends Neukoelln Alineación oficial del equipo 'Living Legends Neukoelln' en el partido 4 - 2 Agnes United 09 Alineación oficial del equipo 'Agnes United 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Living Legends Neukoelln Alineación oficial del equipo 'Living Legends Neukoelln' en el partido 3 - 1 Agnes United 09 Alineación oficial del equipo 'Agnes United 09' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Living Legends Neukoelln

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Neukoelln aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Paul John von Schwanenflug va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Neukoelln va ser Berndt Spandau.
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Neukoelln va posar-se per davant 3 - 2 al minut 62, quan Berndt Spandau va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joachim von Schenk zu Taufenburg va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Neukoelln va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Felix Strnad ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Hanjo Kerhard gairebé marca per a Neukoelln al minut 41 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Neukoelln ho intentava per la dreta per mitjà de Carl Strauchs, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Michael Hermansky una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Thorsten Villingen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carl Strauchs de Neukoelln es va guanyar la targeta groga merescudament.

Agnes United 09

Goles Goles

  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): United va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Luis Fodor.
  • 161 Minuto 60 (Gol por el centro): Als 60 minuts de partit, Thadäus Kühnlein de United va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Luis Fodor va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lenard Landsberg, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): United va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 85 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Yannick Rahnsch de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sinan Başkurt de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.