Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727407210

Liga 727407210 Información oficial sobre el partido 727407210 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

PDP12bis Alineación oficial del equipo 'PDP12bis' en el partido 1 - 1 Praia Santos Alineación oficial del equipo 'Praia Santos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PDP12bis Alineación oficial del equipo 'PDP12bis' en el partido 2 - 0 Praia Santos Alineación oficial del equipo 'Praia Santos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PDP12bis

Goles Goles

  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de PDP12bis va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Christoph Schnetzer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Michele Gamberini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Modestino Barroso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de PDP12bis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Michele Gamberini va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Praia Santos

Goles Goles

  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Felipe Ramos per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Santos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Markus Harjula va quedar-se sol davant el porter Leon Holding, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Santos va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Felipe Ramos que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Santos van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Kieran Hampson no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Cléber Ricardo Goulart va fer al minut 70 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Andreas Wykydal, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Felipe Ramos de Santos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.