Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727399576

Liga 727399576 Información oficial sobre el partido 727399576 en Hattrick

27.04.2024 18:15:00

Makassar 17 Alineación oficial del equipo 'Makassar 17' en el partido 1 - 2 1. FC Union Beteigeuze Alineación oficial del equipo '1. FC Union Beteigeuze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Makassar 17 Alineación oficial del equipo 'Makassar 17' en el partido 2 - 0 1. FC Union Beteigeuze Alineación oficial del equipo '1. FC Union Beteigeuze' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makassar 17

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Leandro Atilio Zubillaga va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Makassar empatava el partit, 1 a 1, al minut 20.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kjell Arne Adolfsson va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Leandro Atilio Zubillaga del Makassar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 el Makassar va posar setge sobre la defensa central visitant però en Theo von der Wehd no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Theo von der Wehd de Makassar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leandro Atilio Zubillaga de Makassar es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

1. FC Union Beteigeuze

Goles Goles

  • 106 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Engelbert Kettenbeil va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 4, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del 1.FC Union, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 186 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del 1.FC Union. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Heinz 'Florian' Oertel va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): 1.FC Union van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Gianluca Fiege des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eriberto Lozardo.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomas von Mossner de 1.FC Union la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.