Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727395475

Liga 727395475 Información oficial sobre el partido 727395475 en Hattrick

16.03.2024 18:15:00

Tus Apfelhein Alineación oficial del equipo 'Tus Apfelhein' en el partido 0 - 4 VfB Savatage 1979 Alineación oficial del equipo 'VfB Savatage 1979' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tus Apfelhein Alineación oficial del equipo 'Tus Apfelhein' en el partido 1 - 3 VfB Savatage 1979 Alineación oficial del equipo 'VfB Savatage 1979' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tus Apfelhein

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jochem Reichenwallner no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Erwin Ahaus estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Erwin Ahaus de Apfelhein amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erhart Redinger de Apfelhein es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marko Clesse de Apfelhein va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Swen Franzke de Apfelhein la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VfB Savatage 1979

Goles Goles

  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 35 minuts, Tsalani Ningi va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 184 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Savatage per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 63. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jesús Miguel Iguzquiza. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tsalani Ningi, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Tsalani Ningi va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Savatage.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Tibor Sepsey va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sven Rammerstorfer, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Bruno Weinert quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Savatage que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Tsalani Ningi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 66 per Jesús Miguel Iguzquiza va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jochem Reichenwallner al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.