Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727395472

Liga 727395472 Información oficial sobre el partido 727395472 en Hattrick

09.03.2024 18:15:00

VfB Savatage 1979 Alineación oficial del equipo 'VfB Savatage 1979' en el partido 5 - 0 Der Frau Sonne ihr Verein Alineación oficial del equipo 'Der Frau Sonne ihr Verein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
VfB Savatage 1979 Alineación oficial del equipo 'VfB Savatage 1979' en el partido 7 - 0 Der Frau Sonne ihr Verein Alineación oficial del equipo 'Der Frau Sonne ihr Verein' en el partido
Tiene mala suerte 7.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VfB Savatage 1979

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Juan Luis Cistue, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 11 (Gol de penalti): Savatage va obtenir un penal al minut 11, que va llançar a la perfecció Jesús Miguel Iguzquiza. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Savatage a 3 - 0. Jochem Reichenwallner va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jean-baptiste Belhomme va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mbagnick Manel la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Als 77 minuts, Jesús Miguel Iguzquiza va ampliar l'avantatge de Savatage amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mbagnick Manel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Mbagnick Manel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tarmo Tulonen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Daniel Mardones una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Tarmo Tulonen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Der Frau Sonne ihr Verein

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Tadeusz Czaja va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giuseppe Schiatti va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Verein va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marco Graßmann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Verein van sortir al contraatac al minut 74, però Grigore-Ioan Neblea va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ekkehard Klöpfer.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Özgür Subaşı de Verein es va guanyar la targeta groga merescudament.