Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727395467

Liga 727395467 Información oficial sobre el partido 727395467 en Hattrick

02.03.2024 18:15:00

FKK Winningen Alineación oficial del equipo 'FKK Winningen' en el partido 4 - 0 VfB Savatage 1979 Alineación oficial del equipo 'VfB Savatage 1979' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FKK Winningen Alineación oficial del equipo 'FKK Winningen' en el partido 7 - 1 VfB Savatage 1979 Alineación oficial del equipo 'VfB Savatage 1979' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FKK Winningen

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Anders Hagen de Winningen aconseguir un gol al minut 17 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eduardo Viudes es va introduir dins la defensa central al minut 20, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): El porter de Winningen va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eduardo Viudes va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Winningen va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Eduardo Viudes des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Enrico Dolino arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Winningen va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Thoralf Schmaus va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Maksimilijan Ražić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Maksimilijan Ražić de Winningen gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

VfB Savatage 1979

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Daniel Mardones ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Daniel Mardones va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Marco Temporin va fer una estirada espectacular al minut 79, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Teodor Breitenbaum.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Tsalani Ningi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Savatage havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-baptiste Belhomme de Savatage amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.