Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727391850

Liga 727391850 Información oficial sobre el partido 727391850 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Foam Reborn Alineación oficial del equipo 'Foam Reborn' en el partido 3 - 4 Hever KFC Alineación oficial del equipo 'Hever KFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Foam Reborn Alineación oficial del equipo 'Foam Reborn' en el partido 7 - 3 Hever KFC Alineación oficial del equipo 'Hever KFC' en el partido
Es un cenizo 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foam Reborn

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Luigi Cultrera, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Reborn.
  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): El Reborn no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Giancarlo Velásquez es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hever. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pierre Peixoto Brasil la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Reborn es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 4 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Reborn va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Jukka Järventausta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Reborn va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Toon Anema va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 210 Minuto 90 (Ocasión de falta): En György Borostyán tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Giancarlo Velásquez de Reborn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Hever KFC

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Massimiliano Centrone la va convertir en gol amb un remat de cap en Goshtasp Hajati tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 31 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Hever l'avantatge per 0 - 2. Heiko Stuber en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Ezio Larini des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Georgi Evtimov va augmentar l'avantatge de Hever a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Tomas Dehoust quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.