Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727388482

Liga 727388482 Información oficial sobre el partido 727388482 en Hattrick

20.04.2024 18:15:00

T.S.V TÜRKİYEMSPOR Alineación oficial del equipo 'T.S.V TÜRKİYEMSPOR' en el partido 2 - 5 Fortuna Medellin Alineación oficial del equipo 'Fortuna Medellin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
T.S.V TÜRKİYEMSPOR Alineación oficial del equipo 'T.S.V TÜRKİYEMSPOR' en el partido 1 - 6 Fortuna Medellin Alineación oficial del equipo 'Fortuna Medellin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T.S.V TÜRKİYEMSPOR

Goles Goles

  • 110 Minuto 17 (Gol de falta): Torsten Wogen va aconseguir l'empat per a TÜRKİYEMSPOR mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): TÜRKİYEMSPOR no perdien la fe, i al minut 39 del partit, Kornelius Bartnitzki va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Phil Fleck va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 34, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): TÜRKİYEMSPOR va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 38 que Henk Bottner no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harro Klima.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mathies Wittke de TÜRKİYEMSPOR es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Fortuna Medellin

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Rohan Banerjee que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Medellin va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 33. Haiko Balingen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Medellin. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Roman Bulavko xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pekka Kraly va augmentar l'avantatge de Medellin a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Medellin va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Peter Karl.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Medellin, Pekka Kraly va fallar un penal al minut 59, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Haiko Balingen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marius Evertz es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.