Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727381278

Liga 727381278 Información oficial sobre el partido 727381278 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Petrin potkupalloilijat Alineación oficial del equipo 'Petrin potkupalloilijat' en el partido 2 - 2 Brussels Gold Star Alineación oficial del equipo 'Brussels Gold Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Petrin potkupalloilijat Alineación oficial del equipo 'Petrin potkupalloilijat' en el partido 2 - 5 Brussels Gold Star Alineación oficial del equipo 'Brussels Gold Star' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,5 % 3,8 % 77,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petrin potkupalloilijat

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Tuomas Huvila ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, potkupalloilijat es posava per davant 1 a 0.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al potkupalloilijat una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Perttu Metsärinne, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): El potkupalloilijat va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 21, però en Perttu Metsärinne va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): potkupalloilijat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Ville Pohjanlehto va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Jukka Kurkikangas de potkupalloilijat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Brussels Gold Star

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 en Bastiaan Van Troyen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Brussels va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 58. Marius Drăgoiescu va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marius Drăgoiescu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Brussels creava perill des de la dreta al minut 38, però en Remo Tulilahti, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Guy Haest desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bastiaan Van Troyen després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Remo Tulilahti va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Al minut 66, Nasser Saber Al-Harsoosy de Brussels va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.