Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727377742

Liga 727377742 Información oficial sobre el partido 727377742 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Mezze facce Alineación oficial del equipo 'Mezze facce' en el partido 2 - 3 BSG Blitz Julianivka Alineación oficial del equipo 'BSG Blitz Julianivka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mezze facce Alineación oficial del equipo 'Mezze facce' en el partido 0 - 2 BSG Blitz Julianivka Alineación oficial del equipo 'BSG Blitz Julianivka' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mezze facce

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Mezze eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, Gaëtan Bourcet va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): El Mezze era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Antonio Scheidegger va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Mezze van sortir al contraatac al minut 27, però Natércio Cova va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zsombor Gál.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stefan Lorenz de Mezze es va guanyar la targeta groga merescudament.

BSG Blitz Julianivka

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Petro Katsman per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 60, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Platon Savukov es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Petro Katsman que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Julianivka.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 12, en un 1 contra 1 amb el porter, però Néstor Fernando Pereyra va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Platon Savukov des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Dmytro Pavlenko de Julianivka, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Petro Katsman va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Peter Scherm de Julianivka va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.