Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727377722

Liga 727377722 Información oficial sobre el partido 727377722 en Hattrick

06.04.2024 18:30:00

Barcelona_Zenica Alineación oficial del equipo 'Barcelona_Zenica' en el partido 0 - 4 Mezze facce Alineación oficial del equipo 'Mezze facce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcelona_Zenica Alineación oficial del equipo 'Barcelona_Zenica' en el partido 1 - 0 Mezze facce Alineación oficial del equipo 'Mezze facce' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona_Zenica

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Mihajlo Jovanović va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Hamza Demidžić va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Ivan Todorov va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Mezze facce

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Sylvain Dumesnil va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Mezze sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Sylvain Dumesnil va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Sylvain Dumesnil va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Mezze i marcant el 0 - 3.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Zsombor Gál va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 4 per a Mezze.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Cyril Rapenne de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Mezze van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 74 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Inácio Custódio no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cyril Rapenne de Mezze la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdelmouqit Safar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Antonio Volpi de Mezze va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sylvain Dumesnil de Mezze va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.