Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727376149

Liga 727376149 Información oficial sobre el partido 727376149 en Hattrick

20.04.2024 18:15:00

SG Brandyhausen Alineación oficial del equipo 'SG Brandyhausen' en el partido 4 - 1 Storkiii FC Alineación oficial del equipo 'Storkiii FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SG Brandyhausen Alineación oficial del equipo 'SG Brandyhausen' en el partido 2 - 1 Storkiii FC Alineación oficial del equipo 'Storkiii FC' en el partido
Tiene suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SG Brandyhausen

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Marc-André Mecklenburger, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Brandyhausen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sebastian Aquamarin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Nylo Maaz va incrementar l'avantatge de Brandyhausen amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Brandyhausen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hans Greef va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Felix Reutz va rematar alt.
  • 219 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Egon Merkur va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Benjamin Barkhof, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Egon Merkur de Brandyhausen va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sebastian Aquamarin de Brandyhausen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Storkiii FC

Goles Goles

  • 150 Minuto 57 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Marcus Kornemann de Storkiii va reduir diferències a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 48 (Ocasión evento especial): En Uli Kratzer, al minut 48 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Hans Greef el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 250 Minuto 56 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Marcus Kornemann l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.