Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727373710

Liga 727373710 Información oficial sobre el partido 727373710 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

OFK Zamlata Alineación oficial del equipo 'OFK Zamlata' en el partido 0 - 2 Ultra dos Alineación oficial del equipo 'Ultra dos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OFK Zamlata Alineación oficial del equipo 'OFK Zamlata' en el partido 1 - 0 Ultra dos Alineación oficial del equipo 'Ultra dos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OFK Zamlata

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 14 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Luka Ivanović de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 206 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 63 minuts de joc, Aleksandar Kisić Tepavčević semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Ultra dos

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Ultra van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Hein Storms.
  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Ultra sabia com jugar al contraatac, i al minut 60, Pierino Capuano va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ultra sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Joey Adkins, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 66 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.