Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727371124

Liga 727371124 Información oficial sobre el partido 727371124 en Hattrick

23.03.2024 18:15:00

Atletico de Taufkirchen Alineación oficial del equipo 'Atletico de Taufkirchen' en el partido 3 - 1 bvbole Alineación oficial del equipo 'bvbole' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico de Taufkirchen Alineación oficial del equipo 'Atletico de Taufkirchen' en el partido 3 - 0 bvbole Alineación oficial del equipo 'bvbole' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Taufkirchen

Goles Goles

  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Borja Oriol es va introduir dins la defensa central al minut 16, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Taufkirchen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adam Lofiego progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Roman Bláha, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Taufkirchen la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Taufkirchen ho intentava per la dreta per mitjà de Erik Meşteru, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Passaven 43 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Mats Fjell va rematar alt.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Borja Oriol va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xermán Miguens de Taufkirchen es va guanyar la targeta groga merescudament.

bvbole

Goles Goles

  • 109 Minuto 4 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 4 minuts Philipp Triller es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Tarquinio Mugnai que d'un gran xut va marcar per a Taufkirchen el 1 - 0.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Gert Angen-Meldynski la va convertir en gol amb un remat de cap en Justus Bauernfried tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 35 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del bvbole sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Justus Bauernfried, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.