Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727368295

Liga 727368295 Información oficial sobre el partido 727368295 en Hattrick

23.03.2024 18:00:00

Marabou Storks Alineación oficial del equipo 'Marabou Storks' en el partido 1 - 2 FC Tomiam Alineación oficial del equipo 'FC Tomiam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marabou Storks Alineación oficial del equipo 'Marabou Storks' en el partido 1 - 1 FC Tomiam Alineación oficial del equipo 'FC Tomiam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,0 % 27,0 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marabou Storks

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 48 minuts, el tirador de faltes del MSFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gianluca Lulli, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karsten Liepe de MSFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Günther Schmidberger de MSFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29 de partit, Günther Schmidberger de MSFC va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

FC Tomiam

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de Tomiam Sebastian Gleißner va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eckhard Kampmann quedar desmarcat i marcar per a Tomiam al minut 57. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Tomiam van sortir al contraatac al minut 23, però Torsten Kallesø va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tomiam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hakon Aushilfe va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Franziskus Pupin de Tomiam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eckhard Kampmann.