Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727366709

Liga 727366709 Información oficial sobre el partido 727366709 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

SV Kickers Meernach Alineación oficial del equipo 'SV Kickers Meernach' en el partido 2 - 3 VfB Osterkamp 86 Alineación oficial del equipo 'VfB Osterkamp 86' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Kickers Meernach Alineación oficial del equipo 'SV Kickers Meernach' en el partido 2 - 0 VfB Osterkamp 86 Alineación oficial del equipo 'VfB Osterkamp 86' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Kickers Meernach

Goles Goles

  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 36, Laurent Maes de Meernach empatava el partit: 1 - 1.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Stefan Prelević va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Jolan Sabatier va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan Tapio Salmi des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Tapio Salmi de Meernach va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tim Zurron de Meernach la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VfB Osterkamp 86

Goles Goles

  • 135 Minuto 11 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Anas Ali Al-Harby de Osterkamp va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nils Lütcke va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 135 Minuto 47 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Anas Ali Al-Harby de Osterkamp va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Osterkamp va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Petr Lalik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Anas Ali Al-Harby de Osterkamp va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.