Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727365678

Liga 727365678 Información oficial sobre el partido 727365678 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

Hackensack Dipshits Alineación oficial del equipo 'Hackensack Dipshits' en el partido 1 - 3 Jaroslawl Hostakrück Weiden 67 Alineación oficial del equipo 'Jaroslawl Hostakrück Weiden 67' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hackensack Dipshits Alineación oficial del equipo 'Hackensack Dipshits' en el partido 1 - 3 Jaroslawl Hostakrück Weiden 67 Alineación oficial del equipo 'Jaroslawl Hostakrück Weiden 67' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hackensack Dipshits

Goles Goles

  • 100 Minuto 83 (Gol de falta): Spartaco Zuccolo va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Jean-René Pérennou de Hackensack va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 26, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Milad Zadolkheiri va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Jaroslawl Hostakrück Weiden 67

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Hostakrück agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aleksander Bülow amb mestria.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Rudolph Baysel de Hostakrück va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Eddie Pluijmert va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Jerzy Grzeszak, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Hostakrück va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 235 Minuto 43 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Eddie Pluijmert gairebé marca per a Hostakrück al minut 43 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Hostakrück quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Loukima Ntambo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Paco del Pino va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jerzy Grzeszak de Hostakrück la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleksander Bülow de Hostakrück amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.