Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727364511

Liga 727364511 Información oficial sobre el partido 727364511 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

VfB Germania Alineación oficial del equipo 'VfB Germania' en el partido 5 - 2 FC Hollywood Jux Alineación oficial del equipo 'FC Hollywood Jux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
VfB Germania Alineación oficial del equipo 'VfB Germania' en el partido 2 - 5 FC Hollywood Jux Alineación oficial del equipo 'FC Hollywood Jux' en el partido
Tiene bastante suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,1 % 0,8 % 88,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VfB Germania

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Germania equilibrava la balança al minut 24. En Miguel Oliván, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 32, Miguel Oliván de Germania empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Aleksander Kwak ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Germania es posava per davant 3 a 2.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): En Ilya Roslavtsev va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 4-2.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Germania va aconseguir el 5 - 2 quan Jonas Druckenthaner va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Aleksander Kwak una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Eddy Grünheid va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Oliván va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ozzy Pumphrey de Germania va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Hollywood Jux

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Morgan Smeets va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Jux prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Ulfhard Wille.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vincent Lagemann després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Umid Rahmanov va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Morgan Smeets. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Jux va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Vincent Lagemann va quedar-se sol davant el porter Umid Rahmanov, però aquest va poder aturar el xut.