Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727364501

Liga 727364501 Información oficial sobre el partido 727364501 en Hattrick

23.03.2024 18:00:00

FC Ockershausen Alineación oficial del equipo 'FC Ockershausen' en el partido 1 - 3 FC Hollywood Jux Alineación oficial del equipo 'FC Hollywood Jux' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Ockershausen Alineación oficial del equipo 'FC Ockershausen' en el partido 3 - 1 FC Hollywood Jux Alineación oficial del equipo 'FC Hollywood Jux' en el partido
Tiene mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ockershausen

Goles Goles

  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Armando Çelaj entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ockershausen, un peu providencial d'en Timo Kaalma va situar el 1-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 el Ockershausen va posar setge sobre la defensa central visitant però en Imanol Sáez no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Armando Çelaj va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Eddy Grünheid i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Ockershausen, però el xut de Diamantino Rodrigues Guimarães va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Armando Çelaj no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Jani Hokkanen va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 67 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Ockershausen va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jan-Christoph Heppke va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Eddy Grünheid va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 200 Minuto 75 (Ocasión de falta): Ockershausen va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 75, però el xut va anar a parar al pal.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Armando Çelaj no oblidarà el que li va passar durant el minut 90. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hakan Tosun de Ockershausen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan-Christoph Heppke de Ockershausen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Hollywood Jux

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ulfhard Wille es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Morgan Smeets va acabar en una passada genial cap al jugador de Jux Ulfhard Wille, que va marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Jux augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Vincent Lagemann es rifés el porter i marqués el 0 - 3.