Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727362618

Liga 727362618 Información oficial sobre el partido 727362618 en Hattrick

06.04.2024 18:30:00

Peppa Pig Team Alineación oficial del equipo 'Peppa Pig Team' en el partido 4 - 0 FC Galati Alineación oficial del equipo 'FC Galati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peppa Pig Team Alineación oficial del equipo 'Peppa Pig Team' en el partido 4 - 0 FC Galati Alineación oficial del equipo 'FC Galati' en el partido
Tiene un resultado normal 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peppa Pig Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Peppa s'avançava al marcador al minut 17, després d'un rebot que va caçar en Ferdinand Chakawri per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Peppa i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 24 minuts de joc. Mentre en Mikko Ervasti el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Peppa va augmentar la diferència quan Boris Bolle no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Peppa a 4 - 0. Boris Bolle va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Mikko Ervasti va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Boris Bolle per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gheorghe-Valentin Protopopescu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Boris Bolle gairebé va marcar per a Peppa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Jaime José Courado gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gheorghe-Valentin Protopopescu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mikko Ervasti va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

FC Galati

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Agustín Costabal va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Galati que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 289 Minuto 23 (Ocasión evento especial): En Agustín Costabal va fer una ràpida incursió al minut 23, però en Mikko Ervasti no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jens-Olaf Plate va intentar anar-se'n per velocitat al minut 34 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Galati va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Guiñazo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Guiñazo de Galati es va guanyar la targeta groga merescudament.