Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727361865

Liga 727361865 Información oficial sobre el partido 727361865 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

FC Me United Alineación oficial del equipo 'FC Me United' en el partido 2 - 1 Prinz Meister Beros Alineación oficial del equipo 'Prinz Meister Beros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Me United Alineación oficial del equipo 'FC Me United' en el partido 0 - 1 Prinz Meister Beros Alineación oficial del equipo 'Prinz Meister Beros' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Me United

Goles Goles

  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 72 minuts, Jorge Alberto Narodovich va superar per velocitat Juris Gailītis per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 136 Minuto 85 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Yvan Gaulupeau encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Jordi Castellmolto anotar per a United el 2 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de United va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Christopher Neuenfeld, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 el United va posar setge sobre la defensa central visitant però en Theobald Hochwartner-Schoen no va estar gens encertat.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el United sortien al contraatac. La falta llançada per Christopher Neuenfeld va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): United van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Jorge Alberto Narodovich des de l'esquerra va sortir desviat.

Prinz Meister Beros

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dietmar Serr arribés a peus de Mirosław Paś, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Meister el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Blánquez Pérez de Meister va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.