Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727360737

Liga 727360737 Información oficial sobre el partido 727360737 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Flying Lions F.C. Alineación oficial del equipo 'Flying Lions F.C.' en el partido 2 - 5 Clouds Estate Alineación oficial del equipo 'Clouds Estate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Flying Lions F.C. Alineación oficial del equipo 'Flying Lions F.C.' en el partido 0 - 7 Clouds Estate Alineación oficial del equipo 'Clouds Estate' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flying Lions F.C.

Goles Goles

  • 190 Minuto 13 (Gol de falta): En Steven Humphreys conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Mihai Morar, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Flying.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Flying per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joseph Halstead, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Sheldon St. Hill va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Clouds Estate

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Clouds van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 24, quan Adam Włoszczyński va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lutz Bachner que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Clouds.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Adam Włoszczyński va aprofitar un error defensiu al minut 41, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Clouds.
  • 137 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Friedrich Esmeray la va convertir en gol amb un remat de cap en Gunnar Bezzenberger tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 60 el marcador es va actualitzar: 2 - 4.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gunnar Bezzenberger va augmentar l'avantatge de Clouds a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Adam Włoszczyński, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 61 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Clouds va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, el Clouds va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kevin Welslau s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gunnar Bezzenberger. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adam Włoszczyński de Clouds la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.