Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727358285

Liga 727358285 Información oficial sobre el partido 727358285 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

BuS Varrel Alineación oficial del equipo 'BuS Varrel' en el partido 4 - 1 Los Cervecios Alineación oficial del equipo 'Los Cervecios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
BuS Varrel Alineación oficial del equipo 'BuS Varrel' en el partido 5 - 0 Los Cervecios Alineación oficial del equipo 'Los Cervecios' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BuS Varrel

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Varrel equilibrava la balança al minut 36. En Levente Feczkó, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): En Jaime Pablo Pérez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Varrel, un peu providencial d'en Ylermi Riekkinen va situar el 2-1 al panell digital.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Torsten Tilge de Varrel va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Varrel va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Torsten Tilge progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Varrel va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Levente Feczkó va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Levente Feczkó va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 35, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Varrel van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Torsten Tilge des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Felix Musalika gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maxime Bisson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Los Cervecios

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ludwig Schnagl de Cervecios va fer un bon esprint per escapar-se de Jaime Pablo Pérez i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!