Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727357787

Liga 727357787 Información oficial sobre el partido 727357787 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

SV Eintr. Trier 05 Alineación oficial del equipo 'SV Eintr. Trier 05' en el partido 0 - 1 Rasensport Düsseldorf Alineación oficial del equipo 'Rasensport Düsseldorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Eintr. Trier 05 Alineación oficial del equipo 'SV Eintr. Trier 05' en el partido 1 - 1 Rasensport Düsseldorf Alineación oficial del equipo 'Rasensport Düsseldorf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,5 % 42,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Eintr. Trier 05

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Stefan Veshev va fer una magnífica centrada, però la rematada de Valtteri Sulonen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 el Eintr. va posar setge sobre la defensa central visitant però en Stefano Maffoni no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Stefano Maffoni va estar a punt d'empatar per a Eintr. quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Tobi Wessling va desviar la pilota a l'últim instant.

Rasensport Düsseldorf

Goles Goles

  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Wenzel Eusebius André que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Lars Fenk ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Rasensport al minut 21, però el xut de Franz Michael Stampff va topar amb la tanca defensiva.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Rasensport a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Şahin Arşi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Rasensport va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Dominik Linnemann va quedar-se sol davant el porter Juanjo Fuentealba, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Dominik Linnemann quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lars Fenk de Rasensport va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.