Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727349917

Liga 727349917 Información oficial sobre el partido 727349917 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Zagłębie Jodłowiec Alineación oficial del equipo 'Zagłębie Jodłowiec' en el partido 2 - 0 Beestig Bangelyk Alineación oficial del equipo 'Beestig Bangelyk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zagłębie Jodłowiec Alineación oficial del equipo 'Zagłębie Jodłowiec' en el partido 2 - 0 Beestig Bangelyk Alineación oficial del equipo 'Beestig Bangelyk' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zagłębie Jodłowiec

Goles Goles

  • 187 Minuto 14 (Gol tiro lejano): En Tomasz Rąbalski conduïa pel cercle central i, veient a en Oswald Senyszyn desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Jusa Piirtola va augmentar la diferència de Jodłowiec a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jusa Piirtola, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 287 Minuto 55 (Ocasión tiro lejano): El Jodłowiec se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 55, en Tomasz Rąbalski va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Beestig Bangelyk

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Johnson Coq va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Octávio Augusto Fontoura gairebé marca per a Bangelyk al minut 32 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bangelyk va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Philippe Dudon va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 56 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Bangelyk sortien al contraatac. La falta llançada per Alan Laulidor va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Johnson Coq va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.