Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727346978

Liga 727346978 Información oficial sobre el partido 727346978 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Bambule&Randale Alineación oficial del equipo 'Bambule&Randale' en el partido 1 - 0 C.A. Bierzo Alineación oficial del equipo 'C.A. Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bambule&Randale Alineación oficial del equipo 'Bambule&Randale' en el partido 3 - 1 C.A. Bierzo Alineación oficial del equipo 'C.A. Bierzo' en el partido
Tiene mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bambule&Randale

Goles Goles

  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Bambule&Randale va ser Sarvang More.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Yannick Ansorge va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bambule&Randale se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Jan Adamkewitz de Bambule&Randale no va ser gol per ben poc.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Bambule&Randale va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Jakobius en un 1 contra 1 amb el porter Emil Rusko, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Bambule&Randale va estar a punt de posar-se per davant al minut 73 però David Jakobius va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gregor Overbeck.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 49, David Jakobius de Bambule&Randale va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En David Jakobius se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

C.A. Bierzo

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 20, quan en Lars Strobel-Ludwig va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bierzo, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Dumitrel Sima va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alen Belain estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Àngel Vall-llobera, als 72 minuts, va fallar per ben poc.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Julio Lera va marcar al minut 74 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Lars Strobel-Ludwig quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.