Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727346970

Liga 727346970 Información oficial sobre el partido 727346970 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Uranus Alineación oficial del equipo 'Uranus' en el partido 5 - 3 C.A. Bierzo Alineación oficial del equipo 'C.A. Bierzo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Uranus Alineación oficial del equipo 'Uranus' en el partido 4 - 1 C.A. Bierzo Alineación oficial del equipo 'C.A. Bierzo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uranus

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Uranus prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Olivier Dreux va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Martin Uhľar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Uranus es posava per davant!
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Alcino Monteiro Ramos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Uranus.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Uranus a 4 - 2. Jerome Watkins va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Uranus va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Torben Matern. 5 - 3 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Jerome Watkins una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Emil Rusko va mantenir l'equip visitant dins del partit.

C.A. Bierzo

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Bierzo va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jonathan Pérol, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pau Amaya que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bierzo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rafael Lugo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 152 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Jonathan Pérol va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 19 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Àngel Vall-llobera va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Wilhelm Grochowina ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matej Petrík de Bierzo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Amaya de Bierzo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.