Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727343778

Liga 727343778 Información oficial sobre el partido 727343778 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

SynthStrike United Alineación oficial del equipo 'SynthStrike United' en el partido 2 - 4 FC Frieda Alineación oficial del equipo 'FC Frieda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
SynthStrike United Alineación oficial del equipo 'SynthStrike United' en el partido 1 - 9 FC Frieda Alineación oficial del equipo 'FC Frieda' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SynthStrike United

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Raiko Korbl de SynthStrike va aconseguir igualar el partit al minut 22, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Marnick Bruynoghe va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de SynthStrike.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SynthStrike va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raiko Korbl, però el porter rival va fer una gran aturada.

FC Frieda

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Reinhard Bach que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Frieda.
  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Péter Kállay, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 35.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Frieda va ser finalitzada des de l'esquerra per Péter Kállay al minut 80. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, 尤 (You) 发勇 (Fayong) va augmentar l'avantatge de Frieda a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Sascha Kopecka no va ser aprofitada per en Keinan Rosenbaum que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Cosmin Borţea va encarar al porter al 25, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Frieda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Péter Kállay va quedar-se sol davant el porter Daniel Lohmeier, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Péter Kállay va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Frieda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Lohmeier va desviar el xut final de Cosmin Borţea després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ján Darila va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 尤 (You) 发勇 (Fayong) de Frieda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.