Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727343266

Liga 727343266 Información oficial sobre el partido 727343266 en Hattrick

06.04.2024 18:30:00

Club Nouveau Alineación oficial del equipo 'Club Nouveau' en el partido 3 - 3 HTAL Basauri Alineación oficial del equipo 'HTAL Basauri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Nouveau Alineación oficial del equipo 'Club Nouveau' en el partido 3 - 0 HTAL Basauri Alineación oficial del equipo 'HTAL Basauri' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Nouveau

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Nouveau una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Frankie Watkins, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 26.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Frankie Watkins sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mohand Arezki Rahou que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Johan Reyes va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Nouveau empatava el partit, 3 a 3, al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Nouveau va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Frankie Watkins va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Clement Bachert va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Fernando Anaut va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Johan Reyes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Troy Wuthe va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Sławomir Maciocha una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Fernando Anaut va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Abbas El-Safadi de Nouveau va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

HTAL Basauri

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): El jugador Hortensio Besategui de Basauri es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): Basauri sabia com jugar al contraatac, i al minut 69, Bernat Marcús va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rafael Sánchez Jarabo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Sebastie Malla de Basauri, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hortensio Besategui es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.