Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727343033

Liga 727343033 Información oficial sobre el partido 727343033 en Hattrick

13.04.2024 18:30:00

Rimmerworld Alineación oficial del equipo 'Rimmerworld' en el partido 2 - 2 Deportivo alcoyano Alineación oficial del equipo 'Deportivo alcoyano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rimmerworld Alineación oficial del equipo 'Rimmerworld' en el partido 2 - 1 Deportivo alcoyano Alineación oficial del equipo 'Deportivo alcoyano' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rimmerworld

Goles Goles

  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): En Dominik Polcer conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador Dominik Polcer de Rimmerworld, després de 72 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Robin Guňka del Rimmerworld ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Ondřej Piskor va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Patrik Kedroň gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Yakov Yarmolovich va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 290 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Dominik Polcer va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Robin Guňka va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rimmerworld se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60, Ondřej Piskor arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Patrik Kedroň va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Antonín Sztefek va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonín Sztefek de Rimmerworld la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo alcoyano

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per Deportivo va ser Manuel Paillaman, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Deportivo van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 81, quan Manuel Paillaman va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 75 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Manuel Paillaman va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.