Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727342005

Liga 727342005 Información oficial sobre el partido 727342005 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

FC_Bubunaka Alineación oficial del equipo 'FC_Bubunaka' en el partido 1 - 0 Lions of the Okavango Alineación oficial del equipo 'Lions of the Okavango' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC_Bubunaka Alineación oficial del equipo 'FC_Bubunaka' en el partido 2 - 0 Lions of the Okavango Alineación oficial del equipo 'Lions of the Okavango' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_Bubunaka

Goles Goles

  • 122 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a FC_Bubunaka va ser Juliāns Balodis.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Mario Marsetti del FC_Bubunaka ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): FC_Bubunaka va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mario Marsetti ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Carlos Dias va estar a punt d'avançar els locals al minut 50 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): FC_Bubunaka va ser a punt de marcar al minut 70, quan el seu jugador Robert Srokowski va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Ghani Saad una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Sekgabo Shai va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Srokowski.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Ghani Saad de FC_Bubunaka va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lions of the Okavango

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Okavango van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andreas Straußfeld va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Okavango sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andreas Straußfeld, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.