Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727341995

Liga 727341995 Información oficial sobre el partido 727341995 en Hattrick

06.04.2024 18:30:00

Lucky Luke Alineación oficial del equipo 'Lucky Luke' en el partido 3 - 1 Lions of the Okavango Alineación oficial del equipo 'Lions of the Okavango' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lucky Luke Alineación oficial del equipo 'Lucky Luke' en el partido 2 - 1 Lions of the Okavango Alineación oficial del equipo 'Lions of the Okavango' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,3 % 16,4 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucky Luke

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 40, Ambroży Ciombor de Lucky empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jorge Iragorria de Lucky aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Iragorria entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Lucky, un peu providencial d'en Ðorđe Vitakić va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Ljubivoje Krstić quasi marca en una jugada assajada de córner que Thorvald Jacob Koba havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dobrivoje Damjanović hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Lucky van sortir al contraatac al minut 37, però Dobrivoje Damjanović va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lions of the Okavango

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mooketsi Morwalela va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rudolph Obernöder va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Răzvan Vicovan estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Abdelmoujib El-Alami, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Dumezeweni Baakile va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Julián Fernández Duran va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Răzvan Vicovan completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Andreas Straußfeld va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.