Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727340424

Liga 727340424 Información oficial sobre el partido 727340424 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

KSV Rekord Pokalsieger besieger Alineación oficial del equipo 'KSV Rekord Pokalsieger besieger' en el partido 1 - 4 BFC OLD Boys Alineación oficial del equipo 'BFC OLD Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KSV Rekord Pokalsieger besieger Alineación oficial del equipo 'KSV Rekord Pokalsieger besieger' en el partido 1 - 3 BFC OLD Boys Alineación oficial del equipo 'BFC OLD Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KSV Rekord Pokalsieger besieger

Goles Goles

  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): El Calogero Napolitani va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel RPB. 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): RPB va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ullrich Elger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Tim Widenhorn de RPB va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): RPB va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 82 que Steven Pike no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Ullrich Elger va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

BFC OLD Boys

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arkady Gadot es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Victorino Moreno, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Yiorgos Vazakas va augmentar l'avantatge de Boys a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Boys, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Fritz Robrahn va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Victorino Moreno va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Remigio Álvarez va entorpir al marcador d'en Arkady Gadot per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Arkady Gadot al minut 59, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 DeQuan Christophersen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Anton Krivoshei, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arkady Gadot de Boys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Fritz Robrahn de Boys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.