Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727338491

Liga 727338491 Información oficial sobre el partido 727338491 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

Team32 Alineación oficial del equipo 'Team32' en el partido 2 - 1 Germania Duisburg Alineación oficial del equipo 'Germania Duisburg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Team32 Alineación oficial del equipo 'Team32' en el partido 0 - 2 Germania Duisburg Alineación oficial del equipo 'Germania Duisburg' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team32

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de T32 eren letals, i Marcus Tolck va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Corria el minut 57 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Adrián Zuaza, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ysmael Urriaga va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Gleb Leksakov va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Marcus Tolck, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Marcus Tolck va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Germania Duisburg

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Germania va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. Joc Babič va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Roger Büddig es va quedar sol davant del porter, al minut 16. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Germania va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sasso Breitbach va desviar el xut final de Daniel Perzl després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Fryderyk Gintowt va fer una jugada per la banda esquerra, però Sasso Breitbach va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Per Malkenes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Per Malkenes per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 68, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Vassos Tsouloufas quasi aconsegueix empatar per Germania al minut 69, però Sasso Breitbach va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alfonso Molino García va rematar amb l'empenya exterior desviat.