Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727337134

Liga 727337134 Información oficial sobre el partido 727337134 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

PSV Freiburg Alineación oficial del equipo 'PSV Freiburg' en el partido 0 - 1 Fortuna Woman Alineación oficial del equipo 'Fortuna Woman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PSV Freiburg Alineación oficial del equipo 'PSV Freiburg' en el partido 1 - 1 Fortuna Woman Alineación oficial del equipo 'Fortuna Woman' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,9 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Freiburg

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 60 per blocar una centrada d'en Jaci Miranda Maia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Freiburg.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kai Dostthaler va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): 张 (Zhang) 云鑫 (Yunxin) va estar a punt d'empatar per a Freiburg quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Otsobi Galdos va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aymerick Durel de Freiburg es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Fortuna Woman

Goles Goles

  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Antonio Reina va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Niki Pohjoisvirta va fer al minut 7 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Giv Azmoun, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Alexander Kamenkov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fortuna va quedar sense poder incrementar el seu marcador.