Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727334129

Liga 727334129 Información oficial sobre el partido 727334129 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Woltmers Wanderers Alineación oficial del equipo 'Woltmers Wanderers' en el partido 2 - 4 Friesen Allstars Alineación oficial del equipo 'Friesen Allstars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Woltmers Wanderers Alineación oficial del equipo 'Woltmers Wanderers' en el partido 6 - 1 Friesen Allstars Alineación oficial del equipo 'Friesen Allstars' en el partido
Es un cenizo 5.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Woltmers Wanderers

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): László Szekeres s'emportà una gran ovació del públic local al minut 21, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gombert Heigermoser, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Gintas Bareišis va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 56 minuts, en Ivan Reunis no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Wanderers va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en László Szekeres la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Gintas Bareišis va estar a punt d'empatar per a Wanderers quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Bep Voorsluijs va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Wanderers va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ivan Reunis va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Friesen Allstars

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sascha Kastinger que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): En Gebbo Biebl va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-2.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sascha Kastinger quedar desmarcat i marcar per a Allstars al minut 49. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): En Sascha Kastinger conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-4

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ralph Hagenbucher va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Tanguy van Rijckevorsel per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jofre Benet ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ralph Hagenbucher va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Audric Lemaire va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Philippe Slimani, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.