Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727330987

Liga 727330987 Información oficial sobre el partido 727330987 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

Oham United Alineación oficial del equipo 'Oham United' en el partido 3 - 0 Preussenbommel Alineación oficial del equipo 'Preussenbommel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Oham United Alineación oficial del equipo 'Oham United' en el partido 4 - 0 Preussenbommel Alineación oficial del equipo 'Preussenbommel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oham United

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Ottokar Niemeyer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de United.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de United a 2 - 0. Ottokar Niemeyer va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): United va augmentar la diferència quan Adrian Fajfer no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Yasmani Quispe va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): United va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ottokar Niemeyer en un 1 contra 1 amb el porter Guido Mullens, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El United ho intentava per la dreta per mitjà de Ramón Comellas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Preussenbommel

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ye Lin va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Günter Grün va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Dickie Lenoir per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ye Lin ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wielisław Bianga de Preussenbommel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.