Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727326021

Liga 727326021 Información oficial sobre el partido 727326021 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Army of Masters Alineación oficial del equipo 'Army of Masters' en el partido 3 - 0 Troopers Pride Alineación oficial del equipo 'Troopers Pride' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Army of Masters Alineación oficial del equipo 'Army of Masters' en el partido 2 - 1 Troopers Pride Alineación oficial del equipo 'Troopers Pride' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Army of Masters

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Marco Martino de Masters aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Als 74 minuts de joc, els nois de Masters van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Eckehardt Blomberg augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joaquín Wright, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Masters.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Marco Martino del Masters ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 16 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 16 podia haver acabat en gol, però Nicola Izzinosa va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gábor Balsay per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nicola Izzinosa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Wright de Masters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72, Okko Wendling de Masters va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Troopers Pride

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Troopers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ingibergur Nóelsson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Damiano Iodice de Troopers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.