Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727325777

Liga 727325777 Información oficial sobre el partido 727325777 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

FC Hiesfeld Alineación oficial del equipo 'FC Hiesfeld' en el partido 2 - 1 Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Hiesfeld Alineación oficial del equipo 'FC Hiesfeld' en el partido 2 - 1 Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hiesfeld

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gabriel Worobiec de Hiesfeld aconseguir un gol al minut 71 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Richi Mateo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jordi Bonet va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Arsham Tabatabaei va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Cody Liu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Loris Iacopini haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Hiesfeld al minut 89.

Gassekicker

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 76 minuts Pepijn Deetman va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Gassekicker va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Walter Iadevaia es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dolf Bredero de Gassekicker amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.