Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727325773

Liga 727325773 Información oficial sobre el partido 727325773 en Hattrick

23.03.2024 18:00:00

HSVHSVHSV Alineación oficial del equipo 'HSVHSVHSV' en el partido 1 - 3 Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HSVHSVHSV Alineación oficial del equipo 'HSVHSVHSV' en el partido 0 - 1 Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HSVHSVHSV

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del HSVHSV s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tilbert Drzonek que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 20 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): HSVHSV van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Raphaël Brunois va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Gassekicker

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Encho Ginchev es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Gassekicker agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Encho Ginchev amb mestria.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Yago Zaldierna de Gassekicker l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 65 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Gianni Basigli va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Luis Pipal de Gassekicker va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 52 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gassekicker van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Encho Ginchev, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Robin Bey quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stefan Kreidl, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pepijn Deetman de Gassekicker va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.