Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727325760

Liga 727325760 Información oficial sobre el partido 727325760 en Hattrick

02.03.2024 18:00:00

Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido 4 - 3 FC Schattenrasen Alineación oficial del equipo 'FC Schattenrasen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gassekicker Alineación oficial del equipo 'Gassekicker' en el partido 3 - 1 FC Schattenrasen Alineación oficial del equipo 'FC Schattenrasen' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gassekicker

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Encho Ginchev, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gassekicker pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yago Zaldierna va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Robin Bey es va introduir dins la defensa central al minut 66, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dolf Bredero va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Avni Henig, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Encho Ginchev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Schattenrasen

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Schattenrasen va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Desmond Falcon va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Schattenrasen seguien lluitant fins al final. Al minut 81, fruit d'aquests esforços, Desmond Falcon va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 153 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Mikael Larsson va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Schattenrasen en aconseguir el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Errol Agius va entorpir al marcador d'en Aureliano Borges Pereira per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Schattenrasen creava perill des de la dreta al minut 89, però en Arsham Tabatabaei, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Einar Johansen desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hans-Heinrich Rössel de Schattenrasen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Einar Johansen de Schattenrasen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.