Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727325105

Liga 727325105 Información oficial sobre el partido 727325105 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

i gravattari Alineación oficial del equipo 'i gravattari' en el partido 1 - 2 FC Wiprecht Groitzsch 22 Alineación oficial del equipo 'FC Wiprecht Groitzsch 22' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
i gravattari Alineación oficial del equipo 'i gravattari' en el partido 2 - 1 FC Wiprecht Groitzsch 22 Alineación oficial del equipo 'FC Wiprecht Groitzsch 22' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

i gravattari

Goles Goles

  • 112 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 del partit, el jugador Francesco Daher de gravattari va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Timoty Vandervelpen va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sigismondo De Toffol! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Adel Al-Nasser va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El jugador de gravattari Pietro Lange quasi va assolir l'empat al minut 73 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Angelo Fraviga que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

FC Wiprecht Groitzsch 22

Goles Goles

  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 65 minuts, Jaakko Pihlaja va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Groitzsch va ser finalitzada des de l'esquerra per Gvido Kiršs al minut 90. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Groitzsch van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 13, però el xut de Luca Haueslmeier des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Adel Al-Nasser va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Gvido Kiršs va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paolo Itta va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 289 Minuto 59 (Ocasión evento especial): Damon Hawkins va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 59, però no s'esperava que en Matteo Tolino, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Gvido Kiršs va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaspare Arca de Groitzsch es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tarcisio Valzania de Groitzsch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.