Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727320301

Liga 727320301 Información oficial sobre el partido 727320301 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Wild Foxes Alineación oficial del equipo 'Wild Foxes' en el partido 2 - 1 SUS Juventus Neuenkirchen Alineación oficial del equipo 'SUS Juventus Neuenkirchen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wild Foxes Alineación oficial del equipo 'Wild Foxes' en el partido 0 - 1 SUS Juventus Neuenkirchen Alineación oficial del equipo 'SUS Juventus Neuenkirchen' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 93,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wild Foxes

Goles Goles

  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Steinbjørn Nolsøe va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Foxes empatava el partit, 1 a 1, al minut 51.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pierre Eric Bijou de Foxes aconseguir un gol al minut 72 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Foxes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Peter Hung, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Brian Agapito quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Walter Bibo de Foxes va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 42, però no va estar gaire encertat.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Pierre Eric Bijou va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Foxes, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Steinbjørn Nolsøe va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

SUS Juventus Neuenkirchen

Goles Goles

  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Juventus va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Wolf Buchard va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 33 (Ocasión evento especial córner peinado): Siua Sherman hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Chris Forde havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Enzo Genghini va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ahmed Suhail va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Enzo Genghini, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Aleksander Ćwikliński. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Sarit Taing quasi aconsegueix empatar per Juventus al minut 73, però Roko Pribanović va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chris Forde.