Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727317370

Liga 727317370 Información oficial sobre el partido 727317370 en Hattrick

06.04.2024 18:30:00

Rheintal Divers Alineación oficial del equipo 'Rheintal Divers' en el partido 3 - 0 Troyski's clubke Alineación oficial del equipo 'Troyski's clubke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rheintal Divers Alineación oficial del equipo 'Rheintal Divers' en el partido 2 - 0 Troyski's clubke Alineación oficial del equipo 'Troyski's clubke' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rheintal Divers

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Passats 13 minuts, Cornelis van den Akker, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Rheintal es posava per davant!
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Rheintal va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Kusuma Natanael va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Amb 56 minuts jugats, en Bojan Bošković va augmentar l'avantatge de Rheintal a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Hamzah Mauro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rheintal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sulhi Rahardian va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Al minut 27, Kaijo Lill gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Bojan Bošković gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jacobo Granados va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cornelis van den Akker. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cornelis van den Akker per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jacobo Granados va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Al minut 69, Vincenzo Fratti de Rheintal va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Troyski's clubke

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Troyskis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tor-Björn Mikaelsson va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Troyskis van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Gebbert Oßmann des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kalevi Väisänen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.