Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727317319

Liga 727317319 Información oficial sobre el partido 727317319 en Hattrick

13.04.2024 18:30:00

AC Teresina Alineación oficial del equipo 'AC Teresina' en el partido 3 - 0 Ray Douglas Bradbury Alineación oficial del equipo 'Ray Douglas Bradbury' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Teresina Alineación oficial del equipo 'AC Teresina' en el partido 2 - 0 Ray Douglas Bradbury Alineación oficial del equipo 'Ray Douglas Bradbury' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Teresina

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): En Norberto Caiová va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tuta da Vila la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Octavian Simedru va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Teresina va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Octavian Simedru progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eleazar Choy va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Octavian Simedru de Teresina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ray Douglas Bradbury

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jędrzej Jakimów, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Bradbury va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mathieu Pons, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bradbury va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eilif Tómason va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Eilif Tómason al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.