Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727314784

Liga 727314784 Información oficial sobre el partido 727314784 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

Bananenbieger Alineación oficial del equipo 'Bananenbieger' en el partido 1 - 1 FC Motor Kleinkahl Alineación oficial del equipo 'FC Motor Kleinkahl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bananenbieger Alineación oficial del equipo 'Bananenbieger' en el partido 0 - 2 FC Motor Kleinkahl Alineación oficial del equipo 'FC Motor Kleinkahl' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bananenbieger

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Mario Anolli va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bananenbieger Markus Weiwadel quasi marca al minut 37 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Karl Friedrich Schildwächter l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Bananenbieger sortien al contraatac. La falta llançada per Mario Anolli va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Bruno Araguaína va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bananenbieger que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bananenbieger van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ignas Lust va sortir desviat a la dreta de la porteria.

FC Motor Kleinkahl

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Józef Skura va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Heikki Möllits va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.