Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727308089

Liga 727308089 Información oficial sobre el partido 727308089 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

FC Liniewo Alineación oficial del equipo 'FC Liniewo' en el partido 4 - 7 Borussia Westfalenpower Waltrop Alineación oficial del equipo 'Borussia Westfalenpower Waltrop' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Liniewo Alineación oficial del equipo 'FC Liniewo' en el partido 2 - 5 Borussia Westfalenpower Waltrop Alineación oficial del equipo 'Borussia Westfalenpower Waltrop' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Liniewo

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Tobiasz Lewiński va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Alem Kuduzović va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Liniewo.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sorin Susanu de Liniewo aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Piero Theillard de Liniewo va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Trang Trung Hiệu va fer al minut 2 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Fabrizio Quadrio Aristarchi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Liniewo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Giorgio Corasaniti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Borussia Westfalenpower Waltrop

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): En Helge Seltner va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 3. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Tom Lehan marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Westfalenpower van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 41, quan Yvo Govers va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): El jugador de Westfalenpower Tom Lehan va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 61 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 83 (Gol de penalti): Quan passaven 83 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Westfalenpower. En Helge Seltner va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 4 - 5.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): Passaven 84 minuts quan en Helge Seltner va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 4 - 6.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Freddy Renteln va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 4 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Costin Calinciuc. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.